Posteado por: germanjover | agosto 19, 2009

1ª PEDALADA PER L’AMISTAT – MEMORIAL GERMAN JOVER PITARCH

  btttarragona

Cambrils, 22 d’Agost a les 8.30 hrs

Sortida: plaça de l’Ajuntament de Cambrils

 

 

Es tracta d’una activitat totalment gratuïta, pel que preguem us apunteu a través del forum de http://www.btttarragona.com (Apartat: Sortides Organitzades per nosaltres) o en la llista que fem en aquest mateix centre col·laborador, per tal de poder fer una previsió dels que serem.

 

Farem una ruta d’uns 30 km, apta per a tothom, arribant a la Mare de Déu de la Roca on farem un “pica-pica”, i tornada a Cambrils.

 

 

Ens agradaria que ens acompanyeu tots els amics i amigues, companys i companyes, en aquesta sortida que ho desitgeu, tant els que el vam conèixer el German com els que ens solidaritzem amb els valors que ell representa. El de estar obert a tothom, el de l’amistat i l’autèntic companyerisme. Es per això que volem fer la sortida en grup, sense preses, sense estrès, sense grans dificultats (ni tècniques ni físiques), apta per a tots els afeccionats (els mes forts poden afluixar, a l’inrevés es mes complicat, oi?), sense cap cost monetari pels participants, apta per a tots els afeccionats disposats a donar el millor de si mateix.

 

 

Nota: al tractar-se d’una pedalada gratuïta i que no està organitzada per cap entitat (simplement acompanyareu als altres participants), no hi ha cap assegurança d’accidents, per tant, cada u, pel sol fet de participar en aquesta sortida, assumeix personalment els riscs que se’n pugui derivar i eximeix expressament qualsevol responsabilitat als que han fet possible aquesta trobada de amants de la BTT i de la amistat


Deja un comentario

Categorías